Krumplitortilla

ELŐKÉSZÍTÉS: 15 perc – SÜTÉS: 20 perc – A HOZZÁVALÓKAT 1 személyre számítottuk:

  1. Meghámozzuk a burgonyát, és nagyon vékonyra szeleteljük. Egy kis serpenyőben kevés zsiradékot hevítünk. Rárakjuk a burgonyát, és lassú tűzön pároljuk, le is fedjük a serpenyőt, úgy gyorsabb lesz.
  2. Ha alul már megpirult, akkor egy tányér segítségével megfordítjuk. Elkezdjük sütni a másik oldalát is, most már fedő nélkül. A két kis tojást felverjük sóval, borssal, hozzáöntjük a felkarikázott újhagymát és a pici kockára vágott lila hagymát.
  3. Ha már megpirult a krumpli alja is, akkor ráöntjük a felvert hagymás tojást, és már csak addig sütjük, amíg a teteje meg nem kocsonyásodik. Azonnal tálaljuk.

Gombával töltött cannelloni

kaloria 370 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

1 személyre

Ajánlataink