Kubai flan

Kubai flan

A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A cukrot a vízzel közepes lángon felhevítjük. Ne kevergessük, attól kristályos lesz! Világosbarna karamellt készítünk, majd egy kerek jénaiba
vagy szufléformába öntjük, és hagyjuk megszilárdulni. A többi hozzávalót alaposan elkeverjük, a karamellre öntjük. Egy tepsibe vagy nagyobb sütőformába tesszük, és legalább a feléig felöntjük vízzel. 45-50 perc alatt készre sütjük. Kicsit hűlni hagyjuk, majd körbevágjuk a pudingot a
formában. Tányért teszünk a tetejére, és megfordítjuk. Vigyázzunk, az edény és a kifolyó karamell is forró!
Hagyjuk kihűlni, majd legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.

kaloria 300 CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

10 személyre

Ajánlataink