Forrás: Pásztor Tünde

Kukoricás makarónipalacsinta

Kukoricás makarónipalacsinta

Az apró kockákra vágott kaliforniai paprikát egy evőkanálnyi vajon kissé megpároljuk, a kukoricát
lecsepegtetjük. A makarónit sós vízben harapnivalóra (al dente) kifőzzük, leszűrjük, és hagyjuk hűlni.
Egy tálban a lisztből, a tojásokból meg a tejszínből egy csipet sóval palacsintatésztát készítünk. Hozzáadjuk a kukoricaszemeket meg a paprikakockákat, végül a tésztát is belevegyítjük a tejszínes keverékbe. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, beleteszünk egy kanálnyit a tésztából, és lapos palacsintaformára szétnyomkodjuk. Mindkét oldalán
aranybarnára sütjük. Az elkészült tésztát forrón, snidlinggel meghintve, sajtmártással tálaljuk.

kaloria 540 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.