Forrás: Pásztor Tünde

Kukoricás-csilis sertésraguleves

Kukoricás-csilis sertésraguleves

  1. A zsiradékon lepirítjuk a nagy kockára vágott hagymát. Hozzátesszük a kockára vágott sertéshúst, fehéredésig pirítjuk minden oldalát. Fűszerezzük sóval, korianderrel, szerecsendióval.
  2. Rátesszük a fél karikákra szabott póréhagymát, öntünk alá egy kis vizet, és szakaszosan pároljuk. Amikor már majdnem puha a hús, hozzáadjuk a fagyasztott kukoricát és az apró kockákra vágott csilipaprikát.
  3. Körülbelül egy liter vízzel felöntjük, és együtt készre főzzük. A végén még ízesítjük, ha szükséges.

Őszi szegfűgombaleves

kaloria 230 CAL
ido 105 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink