Kurkumás csirke gazdagon

  1. A csirkehúst nagyon apróra felkockázzuk.
  2. A kölest megfőzzük az alaplében, ha kell, adunk még hozzá vizet.
  3. Felaprózzuk a hagymát és a csilit, majd a forró olajban kissé megpirítjuk. Rátesszük a fűszereket (só, kurkuma, koriander, fahéj), átforgatjuk, majd beledobjuk a felkockázott csirkehúst. Kevergetve kifehérítjük a húsdarabokat. Hozzátesszük a felkockázott zöldségeket, kis idő múlva a borsót, és készre pároljuk. A végén megszórjuk a felaprított petrezselyem zöldjével, megszórjuk a durvára tört mogyoróval, és összekeverjük a megfőtt kölessel.

Csirkecombok fehérboros-zsályás almával és aszalt barackkal

Citromos-fokhagymás csirkecomb

 

kaloria 590 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.