Forrás: Vár: a Speiz

Lecsósaláta

Lecsósaláta

A csíkokra vagy kockákra vágott füstölt szalonnát megpirítjuk, a zsírján pedig megdinszteljük a felszeletelt vöröshagymát. Megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott paprikát, valamint az erős paprikát (ez utóbbi elmaradhat). Amikor egyet rottyant,
beletesszük a cikkekre vágott paradicsomot meg a felkarikázott kolbászt, megsózzuk, és megfőzzük a lecsót. Ha elkészült, a felvert tojásokkal dúsítjuk.
Kicsit hagyjuk kihűlni, majd a kevés olívaolajjal leöntött saláta tetején egyenletesen szétosztjuk.

kaloria 330 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink