Forrás: Receptposta

Májgaluskaleves

A libás ételsor járulékos fogása a májgaluskaleves, melyet abból a megmaradt tartalmas húsléből készítünk, amelyben megfőztük a combokat. Ha szükséges, még felhígíthatjuk vízzel, hiszen elég erős levesünk lesz úgy is. A májakat a hártyáitól megtisztítjuk, és recés késsel vágódeszkán elkaparjuk. Hozzáadjuk a tojást, az összeaprított petrezselyemzöldet, a fűszereket és annyi búzadarát, hogy tejbegríz sűrűségű masszát kapjunk. Pihentetjük, amíg a dara felszívja a tojásokat, majd teáskanál segítségével a forrásban lévő levesbe szaggatjuk.

Meggyes-mákos minikuglóf

kaloria 160 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink