Mandulás sajttorta háromféle szósszal

Tészta

A kekszet megdaráljuk, összekeverjük az olvasztott vajjal, majd egy 24 cm-es tortaforma aljába nyomkodjuk.

Töltelék

A porcukrot, a vaníliás cukrot és a kukoricalisztet simára keverjük a sajtkrémmel. Hozzáadjuk egyenként a tojásokat, végül a tejfölt, megpirított mandulát és a mandulaaromát is, azután a krémet a tortaalapra öntjük. A 170 fokra előmelegített sütőben körülbelül 70 percig sütjük, amíg a torta széle kissé megemelkedik és megpirul, de a közepe még enyhén rezgős marad. A tortát
a kikapcsolt sütőben (csukott sütőajtó mellett) hagyjuk hűlni egy órát, azután további 4 órára a hűtőbe tesszük. Málnával, ananász- és mangószeletekkel díszítjük.

kaloria 420 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink