Mángolddal töltött cannelloni

Lobogva forró sós vízbe dobjuk a tésztacsöveket, két percig főzzük, majd rögtön átszedjük hideg vízbe. Hagyjuk kicsit hűlni.

Közben kevés zsiradékon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felcsíkozott mángoldot, megfuttatjuk, közben sózzuk és borsozzuk. Átrakjuk egy keverőtálba.

Ha kicsit hűlt, hozzákeverjük a ricottát, az egész tojást. Egy kanál segítségével betöltjük a csövekbe.

Kizsírozott tepsibe sorakoztatjuk.

A paradicsomot félbevágjuk, a magházat kikaparjuk. Felkockázzuk a húsát, összekeverjük a reszelt sajttal. Rászórjuk a tészta tetejére. 180 fokos sütőben jó félórát sütjük, míg meg nem pirul a teteje.

Fedezzük fel újra a mángoldot!

 

kaloria 827 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.