Kávévaj
A puha vajat a curryporral habosra keverjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apróra vágott gyömbért, a csilit (ízlés szerint adagolva) meg a fűszernövényeket, végül sóval és a kávéporral ízesítjük.
Saláta
A zellergyökeret és a szárzellert megtisztítjuk, majd mindkettőt vékony csíkokra vágjuk. A mangót meghámozzuk, azt is felcsíkozzuk. A zellert a citromlével, az olajjal, egy csipet sóval és cukorral összekeverjük.
Hús és köret
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Az édesburgonyát meghámozzuk, cikkekre vágjuk, majd egy tálban összekeverjük 2 evőkanál olajjal meg egy kis sóval. Tepsibe tesszük, rácsipkedjük a kakukkfüvet, azután a sütőben 30-35 perc alatt megsütjük. (Közben egyszer
megfordítjuk.)
A marhahúst sóval, borssal, barna cukorral bedörzsöljük. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a húst 5 perc alatt minden oldalán kissé megpirítjuk, kérget sütünk rá. A
krumplikat 20 perccel a sütés vége előtt kissé összébb toljuk, a sütőt pedig visszakapcsoljuk 150 fokra. A húst is a tepsibe tesszük, és további 15-20 percig sütjük. Ezután
kivesszük, és alufóliába csomagolva 5 percig pihentetjük.
A mangót meg a diót belekeverjük a zellersalátába. A felszeletelt húst a burgonyával, a salátával és a kávévajjal tálaljuk.