Forrás: Vidék íze

Mediterrán ciabattaszendvics

  1. Megmossuk a paprikákat, és forró sütőben feketésre sütjük. Ha kész, zacskóba zárjuk pár percre, hogy könnyebben le tudjuk majd húzni a héjukat. Meghámozzuk, kiszedjük a csutkát és a magokat. Felkarikázzuk a hagymát és a cukkinit, forró olajban megpirítjuk, végül a citromlével meglocsoljuk. Szeletekre vágjuk a ciabattát, megkenjük a pesztóval. Váltakozva rárakjuk a paprikát, a cukkinit meg a hagymát, és sózzuk-borsozzuk. Ráfektetjük a felszeletelt sajtot, és 180 fokos sütőben összesütjük.

Marhahúsos szendvics tükörtojással

Lassú disznó szendvics rósejbnivel

Kakukkfüves-gombás melegszendvics

 

kaloria 540 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.