1. Tészta
Az első tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 30 × 40 cm méretűre nyújtjuk, és a kivajazott-kilisztezett tepsibe simítjuk.
2. Töltelék
A lapot megkenjük meggylekvárral. A lekváros lapra a rövidebb oldallal párhuzamosan lerakunk egy sor kimagozott meggyet, majd a gesztenyemasszából sodrunk egy 1 cm átmérőjű, 30 cm-es rudat, és a meggysortól 2 cm-re a lekváros tésztára helyezzük. Megint lerakunk egy sor meggyet és egy gesztenyerudat, és ezt folytatjuk a tészta teljes hosszában.
3. Tészta
Ezután összeállítjuk a kakaós tésztát, szintén 30 × 40 cm-es lappá sodorjuk, és a meggyes-gesztenyés lapra helyezzük. Miután a töltelékeket befedtük a kakaós lappal, az ujjunkkal a meggy- és a gesztenyesorok közzé árkokat nyomunk, ettől válik bordássá a tésztánk. Közepes lángon körülbelül 30 perc alatt készre sütjük. Megvárjuk, amíg teljesen kihűl.
4. Töltelék
Közben a 2 csomag vaníliás pudingból 6 dl tejjel krémet főzünk, és kihűtjük. 20 dkg vajat habosra keverünk 2 csomag vaníliás cukorral és 25 dkg porcukorral, majd ezt a krémet alaposan összedolgozzuk a kihűlt, sűrű pudinggal. A tészta tetejére simítjuk, a tetejét olvasztott csokoládéval bevonjuk, esetleg cukrozott gyümölccsel díszítjük.