Mentes mézeskalács

  1. Gőz felett összeolvasztjuk a kókuszzsírt a margarinnal, a mézzel és a mézeskalács- fűszerkeverékkel. Ha már csak langyos, egyesével hozzádolgozzuk az egész tojásokat. Egy nagy tálban összevegyítjük a száraz hozzávalókat: az útifűmaghéjat, a kukoricalisztet, a tápiókakeményítőt és a fehér rizslisztet. Beledolgozzuk a tojásos keverékbe. Lágy tésztát fogunk kapni. Kukoricaliszttel megszórt deszkán kisebb adagokban kinyújtjuk, kiszaggatjuk. Kicsit ragadós a tészta, de lehet vele dolgozni. Sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, lekenjük felvert tojással, és 220 fokra felfűtött sütőben körülbelül tíz perc alatt megsütjük.

Majonézes kukoricasaláta színes zöldségekkel

Fahéjas kardinális

kaloria 240 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.