A négy kacsacombot sózzuk, borsozzuk, keverőtálba rakjuk. Hozzáforgatjuk a puha zsírt, az összevágott hagymákat és a mézes csiliszószt. Hideg helyen egy órán át pihentetjük. Átrakjuk egy tepsibe, öntünk alá pici vizet, majd 170 fokos sütőben készre sütjük.
Kifőzzük a tésztát bő, sós vízben. Közben az összes hozzávalót megtisztítjuk, meghámozzuk, nagyon vékony csíkokra felvágjuk. A két evőkanál olajon karamellizáljuk a cukrot. Hozzáadjuk az előkészített zöldségeket, és erős lángon 2-3 percig pirítjuk. Pici vizet adhatunk hozzá. Ráöntjük a halszószt, a szezámolajat és a szójaszószt, belekeverjük a leszűrt tésztát, és addig pirítjuk, míg a tészta fel nem veszi az összes nedvességet.
kínai