Mézes-rozmaringos-fokhagymás halszelet balzsamos pirított zöldségekkel

Összekeverjük a pác hozzávalóit, majd lekenjük vele a halszeletek mindkét oldalát. Egy órán át hideg helyen pihentetjük. Utána átrakjuk egy tepsibe, és 200 fokon körülbelül tíz perc alatt készre sütjük.

Az összes zöldséget megtisztítjuk, feldaraboljuk. Egy jó nagy serpenyőt felforrósítunk, beledobjuk az előkészített zöldségeket (a paraj kivételével). Öntünk rá kevés olajat, és addig sütjük – időnként megrázva a serpenyőt – míg szépen meg nem pirulnak a zöldségeink. Ekkor meglocsoljuk a balzsamecettel, és még körülbelül tíz percig pároljuk. Fontos, hogy a zöldségek még kicsit ropogósak maradjanak, ne főjenek szét. Ha kész, hozzákeverjük a vajat, a parajt, és átforgatjuk. Ezt adjuk a sült hal mellé.

Fokhagymás-rozmaringos sült hal sokbabos tésztával

kaloria 340 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

3 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.