Forrás: Pásztor Tünde

Mézes-rumos dinnyeleves

  1. Felkockázzuk a dinnyehúst. Meglocsoljuk a rummal, rászórjuk a finomra vágott mentaleveleket. Felhasítjuk a vaníliarudat, a magokat rákaparjuk a dinnyére. Kanalazunk rá mézet, jól összeforgatjuk, és zárt dobozban egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük. Másnap hozzácsavarjuk 1-2 citrom levét, csipet sóval ízesítjük, öntünk hozzá körülbelül fél liter vizet, és turmixban vagy botmixerrel pürésítjük. Jégbe hűtve kínáljuk.

Balzsamecetes dinnyesaláta

Dinnyesaláta mandulával

kaloria 180 CAL
ido 10 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.