Forrás: Pásztor Tünde

Mézes csirkeszárnyak mákos rizzsel

Mézes csirkeszárnyak mákos rizzsel

A szárnyakat megmossuk, gondosan átnézzük, megtisztítjuk és besózzuk. Egy kisebb edényben összekeverjük az olajat, a ketchupot, a mézet meg a napraforgómagot, és ebben a pácban megforgatjuk a szárnyakat.
Egy lapos tepsit kibélelünk sütőpapírral, egy sorban belefektetjük a szárnyakat, azután közepesen meleg sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük őket. Amíg sül, elkészítjük a köretet. A rizst a szokásos módon megfőzzük, tálalás előtt belekeverjük a mákot.

kaloria 570 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink