Mézes golyócskák

  1. A múlt havi csokigolyócskák sikerén annyira felbuzdultam, hogy egy szerencsés véletlennek köszönhetően föllelt mézes változat receptjét is rögtön kipróbálásra és megjelenésre ítéltem. A dió belét megdarálom, lereszelem egy egész citrom héját, kifacsarom a fél narancs levét, majd mindezt összekeverem a mézzel, a fahéjjal és a rummal. Lassú tűzre teszem, és folytonos kavargatás mellett 20-30 percig főzöm – nagyon vigyázva arra, nehogy lekapjon az alja. A tűzről levéve hagyom kihűlni. Ha már lehűlt, golyókat formálok belőle, és meghengergetem reszelt csokoládéban. Finomabb, ha ehhez keserű csokit használunk.

Mézes zserbó

Sztambul rózsája

kaloria 300 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink