Forrás: Habik Erzsébet

Méztorta (Medena torta)

  1. Felforralunk 3 dl vizet, hozzáadjuk a mézet és a cukrot. Amikor kihűlt, belekeverjük a durvára aprított vagy megdarált diót, az egész tojásokat, a lisztet, a szódabikarbónát és a fahéjat.
  2. Jól összedolgozzuk, azután vajjal kikent, 26 cm-es tortaformába öntjük, és a 160-170 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 percig sütjük. Miután kihűlt, szeletekre vágjuk, és meghintjük porcukorral.

10 nagyon gyümölcsös torta nyárra

Réteges fagylalttorta

Túrómousse-torta sárgabarackkal

kaloria - CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

8 személyre

Forrás: Habik Erzsébet

Ajánlataink