Forrás: Pásztor Tünde

Mustáros csirke édesburgonyával

Egy kevés zsiradékon megpirítjuk a felkockázott csirkét. Meghámozzuk az édesburgonyát meg a vöröshagymát, mindkettőt kockára vágjuk.

Hozzáöntjük a húshoz, rákanalazzuk a mustárt, és együtt pirítjuk. Közben a zellert és a paprikát is felkarikázzuk, a paradicsomot felkockázzuk. Ha már félig megpuhult az édesburgonya, beletesszük a felaprított zellerszárat, paprikát és a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk.

Végül hozzákeverjük a paradicsomot, de ezzel már csak összeforrósítjuk, nem főzzük sokáig, hogy a kockák még egészben maradjanak.

Gyömbéres-mézes csirkefalatok birsalmával

kaloria 410 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink