A tölteléket készítjük el először, hogy legyen ideje kihűlni. A rebarbarát szükség szerint megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk, az epret kicsumázzuk, ha nagy szemű, feldaraboljuk. Pici cukros-citromos vízben roppanósra főzzük a gyümölcsöket. Leszűrjük, és teljesen kihűtjük.
Az élesztőt felfuttatjuk cukros tejben, majd hozzáadjuk a lisztet, a puha vajat, a maradék cukrot és tejet, a sót. A tojást felverjük, a nagyobb részét hozzáöntjük a tésztához, a kisebbiket félrerakjuk, ezzel fogjuk majd megkenni a sütés előtt. Összegyúrjuk a tésztát, szépen kidolgozzuk.
Kétfelé osztjuk a tésztát, kinyújtjuk. Az egyikkel kibélelünk egy kerek piteformát. Megkenjük a lekvárral, megszórjuk a morzsával, rásimítjuk a kihűlt tölteléket. A másik tésztát is kinyújtjuk, a tetejére fektetjük. Lekenjük felvert tojással, villával megszurkáljuk, és 180 fokos sütőben megsütjük.