Nyári desszert: Tiramisu

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 25 perc – PIHENTETÉS: 4 óra –

  1. Habosra keverjük a tojások sárgáját a porcukorral és a vaníliás cukorral (elektromos habverővel). A fehérjékből lágy habot verünk. A mascarponét is kihabosítjuk, majd több részletben óvatosan összeforgatjuk a kétféle tojáshabbal.
  2. A kávét elkeverjük a rummal, bő 2 dl forró vízzel. Egyesével megmártjuk benne a piskótákat, alaposan, hogy jól átitassa a kávé a száraz süteményt. Egy tál alját kirakjuk vele. Rásimítunk egy réteg krémet, arra ismét kávéba mártott babapiskóta jön, ismét krém, ezt folytatjuk, amíg tartanak a hozzávalók.
  3. A tetejét megszórjuk cukrozatlan kakaóporral. Több órára a hűtőszekrénybe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Málnatorta sütés nélkül

kaloria 250 CAL
ido 265 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.