Forrás: Pásztor Tünde

Nyári saláta sokmagos jércével

Nyári saláta sokmagos jércével

  1. A csirkemellet ujjnyi vastag, hosszú csíkokra szeleteljük, megsózzuk és beleforgatjuk a magkeverékbe. A húscsíkokat ezután kis fanyársakra vagy hurkapálcára húzzuk, és bő, forró olajban megsütjük. Amikor elkészült, papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat felitassuk.
  2. A salátákat – minél többféle, annál jobb – megmossuk, szárazra rázzuk, és kisebb darabokra tépkedjük. A zöldségeket megtisztítjuk, és karikákra vagy hasábokra szeleteljük.
  3. A salátaféléket összekeverjük a zöldségekkel, meglocsoljuk az öntettel és a frissen kisütött magos csirkével adjuk az asztalra.

Öntet

  1. Az olívaolajat elvegyítjük a citromlével, majd az öntetet kevés durva borssal és egy gerezd összezúzott fokhagymával ízesítjük.

Lecsós ragu

kaloria 490 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink