Olívaolajjal sült tepsis zöldségek

Az összes zöldséget megpucoljuk, olyan csíkokra vágjuk, mint a kész hasábburgonya, azaz szép, hosszú szálakra. A krumplit forrásig főzzük, leszűrjük. Egy nagy sütőtepsit kibélelünk sütőpapírral, beleszórjuk a nyers zöldségeket és az előfőzött krumplit. Megsózzuk, meglocsoljuk pár evőkanál olívaolajjal, kézzel jól átforgatjuk, végül úgy rendezzük el, hogy egy rétegben legyenek a zöldségcsíkok. 180-200 fokos sütőben ropogósra sütjük. Fél óra múlva ránézünk, átforgatjuk, ha valamelyik zöldségféle már kész lenne, azt kiszedjük.

Fokhagymás, zöldséges rizskása

Kesumajonéz

kaloria 120 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.