Őszibarackos briós

Őszibarackos briós

Vajjal megkenjük a briósok egyik oldalát, majd vajas felükkel lefelé fordítva sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Az őszibarackot megmossuk, kereszt alakban bemetsszük, pár percre forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját. Félbevágjuk, kimagozzuk, és cikkekre vágjuk a gyümölcs húsát. Az őszibarackot elosztjuk a briós tetején, meglocsoljuk a konyakkal, rászórjuk a vaníliás cukrot, és a 220 fokra előmelegített sütőben körülbelül 10 percig sütjük. A barackos brióst tányérokra osztjuk, és juharsziruppal meglocsolva, vaníliafagyival tálaljuk.

kaloria 290 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.