Paprikás krumpli zúzával

Paprikás krumpli zúzával

A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a zsírját, majd a szalonnadarabokat kiszedjük és félretesszük. A zsíron üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, s rádobjuk a zúzát. Sózzuk, borsozzuk, és jól megpirítjuk. Felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Tárkonnyal és pirospaprikával fűszerezve puhára pároljuk. Ha elfő a leve, vízzel pótoljuk. Amikor a zúza már majdnem puha, beletesszük a feldarabolt krumplit is. Felöntjük annyi vízzel, hogy az egészet ellepje. A paprikás krumplit sóval, borssal, tárkonnyal utánízesítjük, és készre főzzük. Egy-egy kanál tejföllel és
a szalonnapörccel tálaljuk.

kaloria 710 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.