Parmezánkéregben sült halfilé kelkáposztás rizzsel
A margarint felolvasztjuk (ne legyen teljesen folyós, inkább
csak erősen olvadt), összekeverjük a tojássárgájával meg az apróra vágott petrezselyemmel, majd a masszát megsózzuk. A besózott halszeleteket előbb a margarinos tojásba, azután a parmezánnal elkevert zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk, és előmelegített, forró serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül kisütjük. A rizst az olajon üvegesre pirítjuk. Felöntjük háromszoros mennyiségű vízzel, megsózzuk, és egy fej megtisztított, egészben hagyott vöröshagymával ízesítve megpároljuk. A vajon megfuttatjuk a csíkokra vágott kelkáposztát. Tálalás előtt a rizst összekeverjük a párolt kelkáposztával,
és a forró sült hal kíséretében adjuk az asztalra.