Forrás: Vidék íze

Penne paprikamártásban

  1. A felhevített olívaolajra dobjuk a feldarabolt paprikát, hagymát, a lereszelt fokhagymát és a felkarikázott csilit. Kicsit pirítjuk, majd felöntjük az alaplével (vízzel), és jó negyedórát főzzük. Közben kifőzzük a tésztát. A megfőtt mártást botmixerrel pürésítjük, sóval és borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt és a felaprított zöld fűszereket. A húskedvelőknek adhatunk mellé egy-két szelet főtt sonkát.

Paradicsomos sült makaróni

Sütőtökös spagetti pirított kelkáposztával

kaloria 500 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.