Pulykanyakleves

Megmossuk a húst, hideg vízben feltesszük főni egy fazékban. Ha felforrt, leszedjük a forrás közben képződött szürkés habot.

Hozzáadjuk a meghámozott, nagyobb darabokra vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, karalábét. Beletesszük a vízbe a két gerezd fokhagymát, és a meghámozott, de egészben hagyott vöröshagymát is. Sóval és szemes fekete borssal ízesítjük a levet. Két órán át főzzük alacsony hőfokon.

Tálalás előtt leszűrjük a levest, kifőzzük a tésztát. A húslevest a zöldségekkel kínáljuk, a főtt nyakakból lesz a második fogás.

Vegán húsleves sütőtökmagból

kaloria - CAL
ido 140 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink