Forrás: Vár: a Speiz

Rák piri-piri

Rák piri-piri

  1. Megtisztítjuk, majd felkockázzuk a zöldségeket. Egy serpenyőben kevés olívaolajat felforrósítunk, és elkezdjük benne pirítani az apróra vágott salotta hagymát meg a zúzott fokhagymát. Beleszórjuk a felkarikázott csilit. Hozzáadjuk a rákokat. Beletesszük a felaprított zöldségeket, megszórjuk az őrölt piros paprikával.
  2. Kevés frissen csavart citromlével, sóval, borssal ízesítjük. Néhány percig együtt rotyogtatjuk, a végén megszórjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjével.

Pulykamelltáska padlizsánnal

Tepsiben sült tarja almával, szőlővel, hagymával

kaloria 170 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink