Ricottás, petrezselymes juhsajttal töltött zellercsónakok

Ricottás, petrezselymes juhsajttal töltött zellercsónakok

Megmossuk a zellerszárakat, leszárítjuk. A domború aljából éles késsel levágunk egy nagyon keveset (erre azért van szükség, hogy ne billegjenek a kis falatok a tálon). 4-5 cm hosszú darabokra vágjuk a szárat. A levágott kis zellerdarabot nagyon pici kockákra metéljük. Összekeverjük a juhsajttal, a krémsajttal és a ricottával. Ízesítjük a finomra vágott petrezselyem zöldjével, az egyik evőkanál szezámmaggal. Ha szükséges, sózzuk. Az ízes krémet betöltjük a kis zöldségdarabokba, meghintjük a maradék szezámmaggal.

kaloria 180 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.