Forrás: Receptposta

Rigó csúcs

Kettéválasztjuk a tojásokat, a fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Majd beledolgozzuk a tojások sárgáját és a sütőporral, kakaóval elkevert lisztet. 180 fokra előmelegített sütőben pár perc alatt megsütjük. Amikor kihűlt, kis korongokat szúrunk ki belőle.

A töltelékhez a tejszínt kemény habbá verjük a cukorral, és beleforgatjuk a fél dl hideg vízben megduzzasztott, majd felmelegített zselatint. A habot két részre osztjuk. A nagyobbik részbe belekeverjük a kakaóport. A két habot egy-egy csillagcsöves habzsákba töltjük. A kakaós tejszínből 3-4 cm magas halmokat nyomunk a tésztakorongokra, majd a másik nyomózsákból egy-egy kis sapkát biggyesztünk a csokoládés habra.

kaloria 150 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Forrás: Receptposta
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.