Forrás: Vidék íze

Sajtos szendvics tökmagos salátával

  1. A fokhagymát késsel elkaparjuk, a vöröshagymát finomra vágjuk, a petrezselyem zöldjét is felaprítjuk, azután mindezt összekeverjük a többi hozzávalóval. A zsúrkenyeret felszeleteljük, rákenjük a krémet, azután grillsütőben aranysárgára sütjük.
  2. A sárgarépát és a káposztát lereszeljük, majd egy salátástálban összekeverjük. Az olajat, a mézet és a citromlevet kikeverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Rátesszük a salátára, végül megszórjuk pirított tökmaggal. A szendvicsek mellé tálaljuk.

Mediterrán ciabattaszendvics

Lassú disznó szendvics rósejbnivel

Kakukkfüves-gombás melegszendvics

kaloria - CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink