Sertésszűz retekkel és friss gyökérzöldségekkel

Lehártyázzuk a szüzet, felszeleteljük, bedörzsöljük sóval és borssal, hagyjuk egy kicsit állni, amíg előkészítjük a zöldségeket. A sárgarépát lekaparjuk vagy nagyon vékonyan meghámozzuk, a karalábét megpucoljuk, a retket megtisztítjuk. Mindhárom zöldséget felaprítjuk.

Egy serpenyőben kevés zsiradékot hevítünk, és roppanósra sütjük benne a zöldségeket. Csak akkor sózzuk, ha már készen van.

Kiszedjük a serpenyőből, melegen tartjuk. Teszünk még egy kis zsiradékot a serpenyőbe, belerakjuk a szüzet, és pár perc alatt mindkét oldalát megsütjük. Visszarakjuk a zöldségeket, és összeforrósítjuk.

TRÜKK

Ha van, dobjunk a serpenyőbe egy kis csokor kakukkfüvet is (a zöldségekkel egy időben), különleges zamatot ad az ételnek.

Mustáros-mozzarellás grillezett húsrudacskák sertésszűzből, sült paradicsommal

kaloria 360 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink