Sonkás-kolbászos serpenyős egytál friss zöldségekkel

Előkészítjük a zöldségeket, a frisseket megtisztítjuk, feldaraboljuk, sós vízben megfőzzük, a fagyasztottakat pici sóval megpároljuk. A sonkát felkockázzuk, a kolbászt lehéjazzuk, felkarikázzuk. Egy nagy serpenyőben kevés zsiradékon megsütjük a sonkát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fél percig pirítjuk, majd rátesszük a felkarikázott kolbászt. Kevergetve sütjük. Ha már átsültek a húsfélék, hozzáforgatjuk a roppanósra főzött-párolt zöldségeket, valamint a főtt rizst. Óvatosan kevergetve, hogy ne törjük össze, jól összeforrósítjuk. Friss kenyeret adunk mellé.

Kolbászos hagymás tarkabab lila káposztával és feta sajttal

kaloria 440 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.