Forrás: Pásztor Tünde

Sonkás lebbencsleves

  1. Egy kisebb tepsibe sütőpapírt terítünk, beleszórjuk a lebbencstésztát, és forró sütőben 10 perc alatt halványbarnára pirítjuk. Felkockázzuk a szalonnát, és egy fazékban ropogósra pirítjuk. Hozzáadjuk a szintén apró kockákra vágott füstölt sonkát, ezt is megpirítjuk a szalonnazsírban. Most rakjuk hozzá a kockákra vágott vöröshagymát, kevergetve üvegesre pirítjuk. Beleszórjuk a kockákra vágott paradicsomot és paprikát. Meghintjük őrölt pirospaprikával és felöntjük bő egy liter vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és felforraljuk. Beledobjuk a megpirított tésztát meg a kockákra vágott krumplit, és együtt készre főzzük a lebbencslevest.

Paprikás krumpli lebbencstésztával

A legjobb receptek a gulyás szerelmeseinek

 

kaloria 270 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.