Forrás: Receptposta

Sonkás káposzta

A SONKÁS KÁPOSZTA

ELŐKÉSZÍTÉS: 15 perc – FŐZÉS: 1 óra – Felkockázzuk a sonkát, és az apróra vágott vöröshagymával együtt kevés zsíron lepirítjuk. Beleszórunk némi őrölt pirospaprikát, elkeverjük, rögtön felengedjük vízzel. Egykilónyi káposztát csíkokra vágunk, és belerakjuk. Fűszerezzük sóval, borssal, kevés csípős paprikával, 2 evőkanál lecsóval. Ha a káposzta már puha, hozzáadjuk a gombát.

CSIPETKÉT HOZZÁ, AZTÁN NYAKON ÖNTJÜK, ROTYOGTATJUK

Mikor mindkettő megfőtt, csipetkét szaggatunk bele. Levétel előtt tejfölös habarással nyakon öntjük, megrotyogtatjuk. Friss kenyeret adunk mellé.

Chicagói magas pizza gombával

kaloria 630 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink