Tészta
Összeállítjuk a tésztát a lisztből, a cukorból és a vajból. Sütőpapírral kibélelünk egy 20 × 25 cm-es tepsit, belenyomkodjuk a tésztát. 160 fokos sütőben addig (körülbelül 40 percig) sütjük, míg egy kis színt nem kap a teteje.
Töltelék
Egy kisebb, vastag talpú edényben összekeverjük a vajat a sűrített tejjel meg a cukorral, és feltesszük főni. Amikor elkezd forrni, akkortól folyamatosan kevergetjük. 15-20 percig forraljuk nagyon pici lángon, hogy besűrűsödjék és karamellizálódjék. Ekkor levesszük a tűzről, belekeverjük a mogyorót, majd rásimítjuk a kihűlt tésztára.
Csokoládémáz
Vízfürdő felett összeolvasztjuk a kétféle csokoládét az olajjal, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét. Hideg helyen egy órát pihentetjük. Forró késsel szeleteljük.