A miskolci Szép Lászlóné fia a tejszínes süteményeket kedveli. Egyik kedvence a következő, sütés nélkül elkészíthető karamellás-habos csoda. Sportcsoki-rajongóknak ajánljuk.
Egy nagy tál alját kirakjuk rumos tejben megmártott keksszel.
A három zacskó porból a szokásos módon, cukor hozzáadásával elkészítjük a pudingot, annyi változtatással, hogy másfél liter helyett csak egy liter tejjel főzzük fel, hogy jó sűrű legyen. Ráöntjük a kekszre, és hagyjuk kihűlni.
Kemény habot verünk a tejszínből, a kétharmadát rákenjük a pudingra.
A csokikat apró darabokra tördeljük, gőz felett felolvasztjuk, ezzel elkeverjük a maradék tejszínhabot, és rákenjük a süti tetejére. Hűtőben hagyjuk egy kicsit pihenni.
A tetejét díszíthetjük apró karamelldarabokkal. Kockákra vágva tálaljuk.