Forrás: Petrovics György

Sült busaszelet zöldséges nokedlivel

Sült busaszelet

A megmosott és lecsepegtetett halat 3 cm-es szeletekre
vágom. Sózom, borsozom, paprikás lisztbe forgatom, és
serpenyőben, forró olajon mindkét oldalát megsütöm.
Nagy serpenyőben vajat hevítek, és a 2-3 cm-es darabokra vágott ceruzababot megpárolom. Mikor már majdnem puha, hozzáadom a darabolt paprikát, a kockára vágott paradicsomot és a felkarikázott újhagymát. Tovább pirítom, sózom, borsozom, majd a végén a leszűrt nokedlit is belekeverem, kevés pirospaprikát hintek rá, és hirtelen átpirítom. Tálaláskor a nokedlit tányérra halmozom, megszórom vágott petrezselyemmel, és melléteszem a sült busaszeleteket.

Nokedli

A lisztből, tojásból, sóból és kevés vízből nokedlit készítek.

kaloria 810 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Petrovics György

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.