Forrás: Pásztor Tünde

Sült csirkecomb gombás újkrumplival töltve

ELŐKÉSZÍTÉS: 35 perc – SÜTÉS: – 2 óra – Besózzuk a csirkecombokat. Megtisztítjuk a vöröshagymát és a gombát, mindkettőt apróra vágjuk. Kevés zsiradékon üvegesre sütjük a hagymát, rádobjuk a gombát, megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, rádobjuk az összevágott zöld fűszereket, elkeverjük, levesszük a tűzről. Az újkrumplit lesúroljuk, apró kockákra felvágjuk, hozzákeverjük a sült gombához, ráütünk egy tojást, elkeverjük. A csirkecombok bőrét fellazítjuk, kanállal betöltjük a tölteléket. Kizsírozott tepsibe rakjuk a megtöltött húsokat. Alufóliával lefedjük, és 150 fokos sütőben addig sütjük, míg meg nem puhul. Levesszük róla a fedést, és rápirítunk, ha nem elég ropogós a bőre.

kaloria 420 CAL
ido 155 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.