Sváb krumplis smarni

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 25 perc – FŐZÉS: 20 perc –

  1. Megmossuk a krumplit, sós vízben héjastul megfőzzük. Még forrón meghámozzuk, és azonnal áttörjük. Kiterítve hagyjuk hűlni.
  2. Utána összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával; az a jó, ha kicsit már eleve morzsalékos. Zsírt forrósítunk egy nagy serpenyőben, és fakanállal kevergetve ropogós pirosra, darabosra sütjük a tésztát, a serpenyő méretétől függően több adagban.
  3. Tányérokba szedjük, meghintjük porcukorral, teszünk rá házi baracklekvárt, és azonnal tálaljuk. Csak frissen jó.

Céklás-csicseris saláta

kaloria 390 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink