Szilvával töltött csirkecombok
A csirkecombot megtisztítjuk, fellazítjuk a bőrét, besózzuk, és félretesszük. A töltelékhez kockákra vágjuk a zsemlét, majd egy serpenyőben zsiradék nélkül rózsaszínűre pirítjuk. Beletesszük egy keverőtálba, hozzáadjuk a felvert tojásokat, sóval, borssal, majoránnával, apróra vágott petrezselyem zöldjével fűszerezzük. Összekeverjük a kisebb kockákra vágott szilvával és az apróra vágott póréval, majd a masszát kiskanál segítségével a csirkecombok bőre alá töltjük. A combokat kiolajozott tepsibe fektetjük, a tetejüket is meglocsoljuk kevés olajjal. Öntünk alá 1,5-2 dl vizet, azután lefedve körülbelül egy óra alatt puhára sütjük a 160 fokos sütőben. Ha kész, levesszük a fóliát, és megpirítjuk a tetejét.
Zöldségrizottó
A rizst kevés olajon kissé megpirítjuk, majd kétszeres mennyiségű zöldségalaplével apránként felengedve,
sóval ízesítve puhára pároljuk. A zöldségeket kis kockákra vágva a vajon megpároljuk. Sóval, szerecsendióval ízesítjük, végül összekeverjük a rizzsel és a reszelt sajttal.