Forrás: Pásztor Tünde

Színes babragus borjúszűz

  1. Alaposan megmossuk, majd papírtörlővel leszárítjuk a húsdarabot. Vékony, hosszúkás csíkokra felvágjuk. Felforrósítjuk a vajat egy serpenyőben, és fehéredésig pirítjuk benne a húscsíkokat. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, mellédobjuk a fagyasztott babokat. Sózzuk, beletesszük a zúzott fokhagymát, reszelünk rá kevés szerecsendiót. Ha a bab nem engedne elég levet, akkor még pici vizet is engedünk alá. Fedő alatt együtt puhára pároljuk a húst a zöldségekkel, a vége felé hozzákeverjük a leszűrt, leöblített vörös babot is. Ha kész, megszórhatjuk apróra vágott petrezselyem zöldjével is.

Sárgarépával és zöldbabbal sült borjú

Borjú- és disznópecsenye színes, sült zöldségekkel

 

kaloria 500 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink