Forrás: Pásztor Tünde

Szőlős csirkecombok zelleres mogyoróburgonyával

Szőlős csirkecombok

Befűszerezzük csirkecombokat: bedörzsöljük a durvára úrölt szegfűborssal, az egészben hagyott színes borssal, sóval. Leöntjük az olajjal. Nagy tepsibe tesszük a húst, alálocsoljuk a fehérbort, alufóliával lefedjük, és 160 fokos sütőben 50 perc alatt készre pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, hozzádobjuk a leszemezett szőlőt, és még 5-10 percig pirítjuk a combokat, mindaddig, míg egy kis színt nem kapnak.

Zelleres mogyoróburgonya

A burgonyából karalábévájóval gömböket formázunk, forró olajban megsütjük. Az apróra vágott zellert megfuttatjuk egy kis zsiradékon, végül rádobjuk a megsült krumplit, és jól összeforgatjuk.

kaloria 620 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink