Tarcali raguleves

Tarcali raguleves

A felforrósított olajon megdinszteljük az apróra vágott
hagymát, megszórjuk pirospaprikával, sóval és cayenne-
i borssal. Rátesszük a csíkokra vágott pulykahúst, és
belekarikázunk egy szál füstölt kolbászt. Felöntjük 3-4 dl
vízzel, majd egy kis ideig pároljuk. Ezután gulyáskrémet
nyomunk rá ízlés szerint, majd hozzáadjuk a felszeletelt
champignon gombát és a megtisztított csiperkét. Felöntjük
1,5 liter vízzel, beledobunk egy erőleveskockát, és, időnként megkeverve, 45-50 percig főzzük. Ezután sóval, őrölt borssal ízesítjük, és megszórjuk bőven tárkonnyal. Hozzáadjuk a borsót, a felkarikázott sárgarépát és
a petrezselyemgyökeret, a kockákra vágott karalábét és
a csokorba kötött zöldfűszereket. Felöntjük vízzel, és lefedve, bő félóra alatt összefőzzük. Ekkor a tejfölt elkeverjük a liszttel meg a mustárral, hozzáöntjük a tejszínt, jól elkeverve ráöntjük a levesre, és kavargatva
további 5 percig főzzük.

kaloria 600 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

8 személyre

Ajánlataink