Tárkonyos pulykaraguleves

Tárkonyos pulykaraguleves

A pulykahúst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk,
finomra aprítjuk, majd a fele olajon aranysárgára pirítjuk.
Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a vágott
petrezselyemmel meg a tárkonylevéllel, majd kevés
csontlével felengedjük. Közben megtisztítjuk, és kockákra
vágjuk a zöldséget, a zellert és a gombát, azután a húshoz
adjuk. Lassan pároljuk, majd felengedjük a maradék
csontlével. A maradék olajból a liszttel világos rántást készítünk, ezzel sűrítjük a levest. Hozzáadjuk a tejszínt, és jól kiforraljuk. Tárkonyecettel és egy kevés citromlével savanyítjuk, forrón tálaljuk.

kaloria 450 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.