Tavaszi saláta

Előkészítjük a zöldségeket: a leveleket és a salátát megmossuk, leszárítjuk. A retket vékonyra szeleteljük. Az uborkát kicsit ferdén felvágjuk, a koktélparadicsomokat elfelezzük, a hagymát felkarikázzuk. Egy nagy salátástálban összeforgatjuk.

Az öntethez egy kis befőttes üvegbe öntjük az olívaolajat, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a citrom reszelt héját, kifacsart levét meg a sót. Rácsavarjuk az üveg fedelét, és jól összerázzuk. Közvetlenül a tálalás előtt meglocsoljuk vele a salátát.

Tésztasaláta tavaszi zöldségekkel

kaloria 150 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.