Tejfölben sült húsgombóc

A rizst megfőzzük, összekeverjük a darált hússal, a felkockázott kápia paprikával és a felkarikázott újhagymával.

Belekeverünk egy egész tojást, hozzádolgozzuk az összevágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, sáfrányos szeklicével színezzük. Diónyi gombócokat gyúrunk belőle.

Kizsírozunk egy közepes tepsit, és belerakosgatjuk a gombóckákat.

Összekeverjük a tejfölt a keményítővel, három tojással, a tejszínnel, ízlés szerint sózzuk. Ráöntjük a gombócokra.

180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és szűk óra alatt megsütjük.

Hurka és kolbász nokedlival

kaloria 650 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink