Tejfölben sült húsgombóc

  1. A rizst megfőzzük, összekeverjük a darált hússal, a felkockázott kápiapaprikával és a felkarikázott újhagymával.
  2. Belekeverünk egy egész tojást, hozzádolgozzuk az összevágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, sáfrányos szeklicével színezzük. Diónyi gombócokat gyúrunk belőle.
  3. Kizsírozunk egy közepes tepsit, és belerakosgatjuk a gombóckákat.
  4. Összekeverjük a tejfölt a keményítővel, három tojással, a tejszínnel, ízlés szerint sózzuk. Ráöntjük a gombócokra.
  5. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és szűk óra alatt megsütjük.
kaloria 650 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.